Caroline Sparf, 25- vuotias hyvinvoinnin monitoimija Vaasasta. Minusta tärkeintä on se että ihminen pystyy liikkumaan ja voimaan hyvin arjessa ja että liikuntamuoto on sellainen mikä tuntuu itselle mieluisalta ja sitä on helppo toteuttaa. Hyvinvoivan kehon perusta on hyvä ryhti ja liikkuvuus, ja minulta saat hyvät työkalut ja neuvot näiden harjoittamiseen, jotta pystyt toimimaan paremmin arjessasi! 
Valmentajana olen humoristinen ryhtipoliisi, haastetta antava ja kannustava, ja haluan että onnistut saavuttamaan tavoitteesi! 


Valmistuin personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi 2015, ja aloitin hierojan opinnot Folkhälsan Norrvalla koulussa syksyllä 2018. Ohjaan myös ryhmäliikuntaa eri muodoissa sekä tankotanssia Wasa Vertical studiolla. 
Harjoittelu- ja harrastustaustaa liikunnan parista löytyy vuosikymmeniä, etenkin tanssista eri muodoissaan sekä myös jalkapallo, kamppailulajit, kuntosaliharjoittelu, crossfit ja kehonmuokkaus. Vahvuusalueenani on liikkuvuus, turvallinen harjoittelu yliliikkuville nivelille, ihmisen antomia, kehonpainoharjoittelu ja kasvisruokavalio.
Palvelutarjonnasta löytyy niin yksilö- kuin ryhmävalmennus, ravintovalmennus ja ohjeistus sekä liikuntatunnit ja ohjeistus yrityksille, sekä hieronta.

Löysin elämäni suolan tankotanssista, jossa kilpailen, esiinnyn, ohjaan ja opin uutta, lähes kaiken vapaa-aikani verran. Muuten vietän aikani perheeni kanssa, lenkkeilen koirani kanssa ja kuuntelen paljon konemusiikkia. Jos vuorokauteen saisi lisää tunteja niin lukisin enemmän kirjoja, harrastaisin hiphopia ja muai thai nyrkkeilyä.