"If you can dream it, you can do it!"

 

On ollut treenimottoni jo useamman vuoden. Olen innostava ja iloinen  helsinkiläinen personal trainer, kuntosaliohjaaja, hyvintointivalmentaja sekä Herbalife Wellness Coach. 

olen koulutukseltani AMK apuvälineteknikko. Olen liikkunut aina enenmmän ja vähemmän mutta oma elämänmuutosprojektini alkoi v.2011. Tein ison ravintoremontin ja saavutin sillä todella hyviä omia henkilökohtaisia tuloksia niin urheilun kuin oman hyvinvointini saralla. Innostuin ja kouluttauduin personal traineriksi tavoitteena auttaa muita voimaan paremmin yksi ihminen kerrallaan ja sillä tiellä ollaan edelleen!

Vahvuuteni personal trainerinä yksilö ja ryhmävalmennuksen lisäksi ovat kuntosalitreenaaminen ja ravintovalmennus. Olen Bikini Fitness urheilija ja omaan vankan salitreenitaustan ja tiedän mitä on treenata tavoitteellisesti ja säntillisesti. Oli treeni mitä tahansa, tulee sen olla motivoivaa ja innostavaa ja antaa onnistumisen elämyksiä. Personal Trainerina autan sinua onnistumaan ja ennen kaikkea innostumaan ja näkemään tuloksia. Oikeanlainen suoritustekniikka takaa turvallisen harjoittelun ja olenkin tarkka, että liikkeet tehdään puhtaasti.

Ravintoasiat ovat sydäntä lähellä ja oman ravintomuutoksen myötä tiedän mistä puhun. Kun ravintoasiat ovat kunnossa on helpompi saavuttaa harjoittelussakin näkyviä tuloksia!

 

Ota yhteyttä ja tehdään sinunkin unelmista totta!