Eveliina Maajaakkola

Oletko vailla määrätietoista ja kannustavaa valmentajaa wink?

Olen 42-vuotias Personal trainer, Ravintovalmentaja ja Liikunnanohjaaja sekä neljän aktiivisen lapsen äiti Ylöjärveltä, joten tiedän millaisia haasteita nykypäivän kiireinen arki sinulle asettaa. Mikäli sinulla on halu tehdä elämästäsi ja kropastasi uusi, luja ja kestävä, niin autan mielelläni. Hyvällä suunnittelulla ja joustavalla yhteistyöllä löydämme toimivat ratkaisut juuri sinun arkeesi ja saamme tuloksia aikaan.

Olen toiminut julkisella sektorilla liikuntatyössä pitkään ja sen myötä ohjannut monipuolisesti erilaista ryhmäliikuntaa. Omaan 15 vuoden kokemuksen ihmisten liikuttamisesta, aina junioreista senioreihin.

Olen valmistunut Lapin urheiluopistosta vuonna 1999, 2014 Trainer4youn Personal traineriksi ja 2015 Ravintovalmentajaksi. PT-koulutuksen myötä huomasin henkilökohtaisen valmennuksen olevan lähellä sydäntäni. Minun toimintamallini ja tavoitteeni on saavuttaa asiakkailleni kokonaisvaltainen elämänmuutos. Elämänkokemukseni myötä vahvimmat osa-alueeni PT-työssä ovat terveys- ja hyvinvointiliikkujat, painonpudottajat ja aloittelijat.

Tein itse elämäntapamuutoksen PT-koulutuksen alussa ja tuloksena oli 15 kiloa kevyempi, vahvempi, terveempi ja energisempi kokonaisuus.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja teemme sinulle ohjelman, joka muuttaa arkesi. Sinun ehdoillasi, mutta minun ohjeillani ja mikä tärkeintä; HYMY HUULESSA!

"Trust youself, before anyone else"