Janne Haukilahti

 

Haluaisitko saada kiloja karistettua? Junnaako treeni paikallaan, etkä ole vielä päässyt haluamiisi tuloksiin? Vai tarvitsetko vain uutta virtaa ja lisää treenimotivaatiota?

Otahan yhteyttä minuun! Uskon, että pystyn tuomaan sinulle jotain uutta tavoiteltavaa harjoittelurintamalle ja teen kaikkeni, jotta nämä tavoitteet myös saavuttaisit.

 

Pienestä pojasta asti liikunta on kuulunut jokapäiväiseen elämääni, ja olen käynyt läpi monet eri harrastukset niin joukkuepelien kuin yksilölajienkin osalta. Kuntosaliharjoittelu oli pitkään lajiharjoittelun tukena mukana treeniohjelmassa, mutta nyt viime vuosina olen panostanut siihen tosissani. Reilu vuosi sitten sain harrastuksesta myös ammatin, kun kouluttauduin personal traineriksi.

 

Treenit ja ohjaukset ovat kaikki yksilöllisiä. Uskon että jokaiselle löytyy sopiva harjoittelumuoto, joka sopii juuri sinulle ja sinun aikatauluusi. Trainerina minua motivoi se, kun ihminen löytää aidosti treenaamisen riemun, motivoituu sen kautta ja saavuttaa harjoittelussaan uuden tason.

 

Koska hyvinvointi on moniulotteinen paketti, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, tulee sitä lähestyä kokonaisvaltaisesti. Yhdessä voimme saavuttaa pysyviä tuloksia, jotka auttavat arjen jaksamisessa.

 

The only bad workout is the one that didn't happen”

 

Ota rohkeasti yhteyttä:

janne.haukilahti@easyfit.fi

0405583981