Marianne Kankaisto

Vahvuudet:

  • KEHONMUOKKAUS
  • ravintovalmennus & ravitsemuspsykologia
  • elämäntapamuuttujat

Olen pirtsakka energiapommi traineri, joka lupaa piiskata Sinut parempiin tuloksiin!

Aloitin ravintovalmentamisen ja Personal Trainerin työt vuonna 2012 ja ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut syksystä 2013 alkaen.

Urheilullinen ja terveellinen elämä on minulle kaikki kaikessa. Olen vuosien varrella harrastanut mm. tanssia, hiihtoa, juoksua ja sulkapalloa, erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Nykyisin kuntosaliharjoittelu on ollut lähellä sydäntäni useamman vuoden ajan. Ohella harrastan myös toiminnallista harjoittelua, tanssia ja lenkkeilyä. Parin vuoden ajan olen vienyt harjoitteluani eteenpäin Body Fitness -kroppa tähtäimessäni. Olen itse Matti Halosen valmennuksessa osana Team SportLife -urheilijoita. Ensimmäiset Body Fitness-kisani olivat syksyllä 2017. Sijoitukseni: karsintojen 2. sija, kansainvälinen Ben Weider Legacy Cup 5. sija ja SM-kilpailuiden 4. sija. Seuraava kisatavoite on vuoden 2018 syksyn kilpailut.

Olen toiminut EasyFit Koivistonkylässä Personal Trainer -vastaavana, ravintovalmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana vuodesta 2013. Lisäksi olen tehnyt ryhmäliikuntaohjaajan töitä Kunto-Partolassa, Fressillä, Rantaperkiön Iskussa sekä Tampereen Jumppatiimissä. Personal Training -asiakkaita otan vastaan Tampereen alueella.  Lajiosaamisiani täydensin hiljattain Varalan Urheiluopistossa opiskellen kaksi vuotta Liikuntaneuvojaksi. Nykyään valmennan asiakkaitani WFC:llä ja ohjaan siellä myös toiminnallisia X-FIT ryhmäliikuntatunteja.

Minulla on taustaa syömishäiriöistä, joten ymmärrän ravitsemuksen psyykkistä puolta ja osaan suhtautua empaattisesti mielen problematiikkaan.  Erityisalaani on lihasta kasvattava treeni, ravitsemus sekä psyykkinen valmentaminen, mutta myös painonhallinta ja kiinteytyminen. Valmennan kokonaisvaltaisesti mustavalko-ajattelua välttäen. Omasta pursuavasta treenimotivaatiostani varmasti riittää Sinullekin inspiraatiota jaettavaksi! Joten eiköhän lähdetä rakentamaan Sinulle yhdessä elämäntapamuutosta kohti energisempää, terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää! Minun kanssani saat tehokkaat treenit ja ruokavalion kohdilleen!

Jos sinulla on motivaatio kohdillaan ja olet valmis sitoutumaan, tervetuloa valmennukseeni luomaan tuloksia! :)
Valmennukset toteutetaan pääosin kuntosalilla Tampereella WFC:llä (Powerhouse Gym onnistuu myös), lenkkipoluilla ja kahvilassa

- Eat Clean, Train Dirty -