Parhaiten tavoitteet saavutetaan pitkäjänteisellä, rennon jämäkällä otteella huumoria säästämättä! Valmenuksessani saat reilusti positiivista energiaa ja yliannostuksen hymyä, lupaan sen!

Mahtavaa, että löysit sivulleni!

Olen Milla Saarela. Kolmenkympin ohittanut kahden poikalapsen äiti, joka tietää mitä tarkoitetaan, kun puhutaan ruuhkavuosista! Asustelen perheeni kanssa Posion luonnonkauniissa kunnassa. Olen harrastellut monenmoista liikuntaa lähinnä omaksi huvikseni jo pienestä tytöstä saakka, vaikkakaan en ollut ihan lahjakkain liikkuja. Aikuisiällä innostuin liikunnasta kunnolla ja lapseni saatuani innostuin vielä lisää! Olen taitava innostumaan asioista, ja asiakkaideni mukaan myös hyvä innostamaan muita! 

Miksi tulisit minun valmennukseeni? Siksi, että tiedät, että Sinä pystyt siihen! Minun tehtäväni on valmentaa Sinut maaliin. Ymmärrät, että tulet tekemään paljon töitä sekä totuttujen tapojesi kanssa, että myös ajatusmaailmasi kanssa.

Valmentajana haluan kehittyä kokoajan, ja pyrinkin kouluttautumaan jatkuvasti. Haluan olla työssäni äärimmäisen hyvä! Mielestäni hyvä valmentaja tarvitsee myös elämänkokemusta. Minulla on, ja ilman sitä en olisi minä. En yritäkään tarjota Sinulle oikoteitä, vaan mieluummin sen pidemmän tien. Mielenkiintoisen matkan, jonka aikana opit paljon ravinnosta, liikunnasta sekä ennenkaikkea itsestäsi.

Millan valmennuksessa on kivaa, koska:

"Sinulla on niin loistava asenne elämään ja olet täynnä positiivista energiaa, josta pelkästään tulee itsekin jo hyvälle tuulelle."

"Oot aina positiviinen ja energinen, ja susta tarttuu hyvä fiilis."

"Otat huomioon asiakkaan lähtökohdat, kun lähdet suunnittelemaan tulevaa ohjelmaa. Siinä säilyy mielekkyys."

"Oot niin positiviinen, iloinen, kannustava ja osaava. Se on kivaa!"

"Valmentajana olet kannustava, rohkaiseva, osaat neuvoa/näyttää asiat hyvin ja kuuntelet asiakasta."

"Monipuoliset harjoitukset."

"Olet niin positiivinen, että se tarttuu."

"Sulla on asenne kohdallaan."

"Motivoiva ja kannustava asenne. Elämänmyönteisyys ja positiivinen suhtautuminen."

 

Tervetuloa valmennukseeni!