Niiki Alakärppä

Lapissa syntynyt ja maailmaa nähnyt hymyilevä traineri, jonka täsmällisessä ja periksiantamattomassa valmennuksessa pääset haluamiisi tuloksiin. Mikäli tarve vaatii, yhdessä menemmme jopa läpi harmaan kiven. Tietämyspohjani on laaja-alainen, joogasta aina toiminnalliseen harjoitteluun. Kehitän ja koulutan itseni jatkuvasti, jotta voisin ohjata ja palvella asiakkaitani mahdollisimman laadukkaasti. Valmennuksiini ovat erittäin tervetulleita niin aloittelijat, kuin kokeneet konkarit. 

Jokainen valmennettava on minulle ainutlaatuinen persoona. Rauhallisella, mutta jämäkällä ohjaustyylilläni motivoin ja kunnustan asiakkaitani liikunnan ja terveyden maailmassa. Parhaisiin ja pysyviin tuloksiin päästää yksinkertaisesti, mutta tehokkaasti tehden.

Oma harrastustaustani on monipuolinen. Ratsastuksesta kaikki alkoi noin seitsämän vuotiaana. Kuntosaliharjoittelu on kulkenut mukana aina 15 vuotiaasta asti. Nykyään lajikirjoon kuuluu juoksu, pyöräily ja kuntosali. Ryhmäliikuntaa ohjaan sykettänostavista tunneista aina rauhallisempiin joogaan ja kehonhuoltoon.