Rea Jääskeläinen

"Tomorrow is Today!" Olen 35-vuotias Trainer4You PT ja Ravintovalmentaja Kouvolasta. Opiskelin päivätyöni ohessa kahdeksan vuotta sitten personal traineriksi, koska haluan saada ihmiset nauttimaan liikunnasta ja huomaamaan siitä tulevat hyödyt. Tavoitteenani onkin saavuttaa pysyviä elämäntapamuutoksia ja sen takia päätös muutoksesta alkaa juuri tänään eikä huomenna!

Oma liikuntataustani tulee joukkueurheilusta, koripallosta, ja siksi olin aluksi hyvin kiinnostunut lajikohtaisesta harjoittelusta. Välilevyongelmien iskiessä ja sitä myötä koripalloharrastuksen loppuessa aloin kuitenkin kiinnittämään huomiota perusasioihin, joita oli laiminlyöty jo monen vuoden ajan. Saman asian haluan opettaa myös asiakkailleni. Moni asia pitää oppia kantapään kautta. Ilman hyvää peruspohjaa on hankala alkaa rakentamaan suurempaa kokonaisuutta, vaikka nälkä olisi kuinka suuri! 

Asiakkainani on ollut niin polvileikkauksesta toipuvia kuin painonhallinnan kanssa kamppailevia sekä kehonmuokkauksesta innostuneita. Suurinta vaivaa tuntuu aiheuttavan kuitenkin istumatyö ja siitä syntyvät niska-hartiaseudun kivut sekä selän virheasennot. Virheasentojen korjaamisen myötä sekä toiminnallisten harjotteiden kautta saavutetut tulokset helpottavat niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Haluankin asiakkaideni löytävän liikunnan hyvät puolet sekä siitä saavutetun onnistumisen ilon ja jaksamisen!

Jos olet asettanut itsellesi tavoitteen, jonka haluat aloittaa heti seuraavana maanantaina; siirrä se tähän päivään ja ota reippaasti yhteyttä! Aloittaminen on aina hankalaa, mutta siitä suunta on vain ylöspäin! Pidetään tavoite mielessä ja suunnataan sitä kohti yhdessä tavalla, joka on sinulle juuri sopiva :)