Andreas Henricson

Live it, be it, teach it

 

Haluatko päästä eroon kivuista, parantaa ryhtiäsi, kehon asentoa tai optimoida suorituskykysi ja voida paremmin? Silloin olen oikea valmentaja sinulle. 

Valmentajana haluan panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuteen. Tähän päästään holistisella valmennuksella jossa huomioidaan kaikki elämän osa-alueet. Kaikessa tekemisessä lähtökohtana on SINUN unelmasi ja minun tehtävä on auttaa sinua matkalla olemaan paras versio itsestäsi. 

Valmennuksessani otetaan huomioon elämän kaikki osa-alueet ja optimoidaan harjoittelu sinulle sopivaksi. On kyse sitten stressin purkamisesta, kivuista tai kiireestä, minun avulla löydät sopivan tasapainon arkeesi. 

Oma harrastuspohja on pääosin palloilulajeissa joista erityisesti jääkiekko, jalkapallo ja golf ovat sydäntäni lähellä. Lisäksi olen harrastanut lähes kaikkia mahdollisia pallopelejä ja lisäksi olen viimeisinä vuosina tutustunut QiGong- harjoitteluun. Kuntosaliharjoittelu on ollut aina harjoittelussa mukana enemmän tai vähemmän ja olenkin panostanut monipuolisuuteen myös siinä. Tämä laaja lajitaustani on muovannut omaa ajatteluani vahvasti kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja monipuolista liikuntaa.