Elina Sillanpää

 

"Kaikki on mahdollista kun uskaltaa ottaa askeleen tuntemattomaan!"

 

Liikunta on ollut aina sydämeni asia. Aloitin 6-vuotiaana harrastamaan eri urheilulajeja. Aina 20-vuotiaaksi päiväni täyttyivät mm. yleisurheilu harjoituksista urheilukiossa. Pallopeleistä harrastin lento-sekä pesäpalloa. Lopettaessani aktiivisen keihäs-uran, aloin harrastamaan bodyfitnestä jossa kisasinkin muutamaan otteeseen muutaman vuosi takaperin. 

Pari vuotta sitten sain ensimmäisen lapseni ja päätin, että työt markkinointi- ja myyntialalla saavat jäädä ja lähden tekemään oikeasti sitä mitä sydämeni haluaa. Aikaisemmin en uskonut, että voisin tehdä omasta intohimostani ammatin, kunnes koin suuria muutoksia elämässäni mm. loppuunpalamisen. Tein alanvaihdoksen ja hypyn tuntemattomaan- se on ehdottomasti kannattanut!

Autan erittäin mielelläni kaikenlaisia ja kokoisia ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja tasapainoisemmin. Valmennusfilosofiaani kuuluu kuunnella yksilön tarpeita sekä luoda pohja sellaiselle tasolle, että energisestä hyvinvoivasta elämästä tulee elämäntapa. Otan huomioon valmennuksessa myös mielen ja kehon yhteyden, joka on äärimmäisen tärkeää tässä suorittavassa ja kuormittavassa yhteiskunnassa. Ruokavalio asiat ovat olleet myös suuri intohimoni jo 2000-luvun alusta asti ja olen oppinut kaikkein parhaiten siitä kokeilemalla asioita itselleni. Kaikki ei sovi kaikille vaan yksilöllisyys on tässäkin tärkeää!

Toivon lämpimästi että otat yhteyttä jos olet miettinyt itsellesi treineriä =)

 

Lämpimin terveisin,

Elina

elina.sillanpaa@easyfit.fi

050-5408124