Jemiina Kemppainen

Liikunnasta ja hyvinvoinnista huolehtiminen ovat intohimoni, jonka annan näkyä myös työssäni asiakkaideni parissa. Valmennuksellani haluankin auttaa kaikkia asiakkaitani löytämään kipinän liikuntaan ja terveelliseen ravitsemukseen, ja lopulta niiden avulla tasapainoisen elämäntavan, aina henkilökohtaisesti palvellen ja tukien. Lopputuloksena kaikesta muotoutuu yksilöllinen, toimiva ja luonteva kokonaisuus, joka kestää myös läpi elämän ylä- ja alamäkien.

Kannustan asiakkaitani mahdollisimman monipuoliseen liikunnan harrastamiseen ja löytämään sitä kautta oman, juuri itselleen sopivan tyylinsä liikkua. Yhteiset harjoituksemme ovat vaihtelevia ja monipuolisesti kehittäviä, vieden askel askeleelta kohti juuri sinun tavoitettasi. Olipa haaveenasi sitten liikuntaharrastuksen aloittaminen, painon pudotus, tai vaikkapa entistä parempien treenitehojen- ja tuloksien metsästys, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään yhdessä haaveesta tavoite, ja tavoitteesta nykyhetki! Olen varmasti oikea ihminen auttamaan sinua, jos kaipaat positiivista tsemppaajaa kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi.
Puoleeni voit kääntyä myös ravitsemusasioissa, sillä toteutan ravintoneuvonnan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden, tavoitteiden ja rajoitteiden mukaan aina perusterveellisestä kotiruoasta esimerkiksi maidottomaan, gluteenittomaan ja vegaaniseenkin ruokavalioon asti.

Kysy rohkeasti lisää palveluistani! Vielä paremmin minuun tutustumaan pääset Facebook-sivujeni kautta TÄSTÄ linkistä.