Älä anna unelmiesi olla vain unelmia!

Itselleni aktiivinen ja terveellinen elämäntapa ei ole aina ollut itsestäänselvyys. Kuitenkin rakkaus liikuntaan syntyi, kun aloitin aikoinaan treenit oman personal trainerini kanssa kuntosalilla. Kahdeksan vuoden jälkeenkään tuo kipinä ei ole hiipunut ja halu viedä sitä eteenpäin on suuri, joten kouluttauduin itse liikunta-alan ammattilaiseksi.

Saliharjoittelun lisäksi minulla on omakohtaista kokemusta painonpudotuksesta. Raskaiden rautojen vastapainona, monipuolisuutta lisäämässä, nykyään sydäntäni lähellä ovat yhä enemmän toiminnallinenharjoittelu sekä erilaiset kehonpainolla tehtävät liikkeet. Näitä olen käynyt opiskelemassa mm. Functionality- ja Streetworkout ohjaajakoulutuksissa. Valmentajana pyrin kehittämään itseäni koko ajan.

Valmennusfilosofiani on, että asioita tulee tehdä tekniikka edellä, koko ajan itseään kuunnellen ja sopivasti haastaen, liikunnaniloa unohtamatta. 

Sinun tavoitteesi on myös minun tavoitteeni. Meissä jokaisessa on mielettömästi piilossa olevia voimavaroja. Autan mielelläni sinua löytämään omasi! :)