Maaria Mäkitervo

Jokaisella on oikeus voida hyvin!

"Liikunta ei ole tärkeää – se on välttämätöntä." Silti kokonaisuus ratkaisee, kun tähdätään tavoitteeseen minä 2.0. Omassa elämässä liikunta on kulkenut aina jossain muodossa mukana läpi elämän, harrastusten vaihdellessa kestävyyslajeista joukkuelajeihin ja kuntosaliharjoitteluun. Pisimpänä mukana on kulkenut saliharrastus ja nyttemmin sydämeni sykkii erityisen lämpimästi kahvakuulaurheilulle. Aina liikkumaan lähteminen ei kuitenkaan ole niin vaivatonta: asia nimeltä elämä tapahtuu, eikä se aina työnnä kuntosalin tai lenkkipolun suuntaan. Omakohtaisiakin kokemuksia niistä hetkistä, kun kaikki ei menen kuten Strömsössä löytyy – tuttu on onneksi myös reitti valoisampaan huomiseen. Liikunnan (uudelleen) aloittaminen, motivaation löytäminen, erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, terveydentilan positiivinen muutos – siinä muutamia tavoitteita, joita asiakkaiden kanssa on taklattu.

Työtä teen aina positiivisella sykkeellä asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Kanssani harjoittelet turvallisesti, tehokkaasti ja määrätietoisesti kohti tavoitteita – liikunnan iloa ja sitä kuuluisaa kokonaisuutta unohtamatta!

Olen personal trainer, fysioterapeutti ja terveystieteilijä. Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi koulutan tulevia personal trainereita (Trainer4You). Hyvinvointisektorin osaamista on valmennus-, tutkimus- ja kuntoutustyön lisäksi karttunut erilaisissa ryhmänohjaustehtävissä reilun kymmenen vuoden ajalta – jopa keinutuolijumppa on tullut tutuksi.

Suunta kohti parempaa hyvinvointia? Ota rohkeasti yhteyttä, tuun mielelläni kaveriksi matkalle!