Olen kuusankoskelainen kuntosali-ja  hyvinvointivalmentaja, Personal trainer sekä ravintovalmentaja. Teen työtäni suurella sydämellä, asiakaslähtöisesti. Tie ei aina ole helppo kulkea mutta ylämäkeä seuraa alamäki. Minun tehtävä on tehdä se tie mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi kulkea. Hyvällä yhteistyöllä, ammattitaidolla, luottamuksella ja huumorilla pääsemme varmasti Sinun tavoitteisiin, olivatpa ne sitten mitkä tahansa.

Olen opiskellut myös kahvakuulaohjaajaksi. Ohjaan tälläkin hetkellä kahvakuulatunteja ja käytän sitä  myös yksilövalmennuksissa. Myös Lavis-lavatanssijumppa kuuluu ohjelmistoon. Siinä kuluu kaloreita, hiki virtaa ja ennen kaikkea se on hauskaa!!

Trainer4you on arvostettu kouluttaja kansainvälisestikin. On ollut onni osata valita oikea, minulle sopiva yhteistyökumppani monien mahdollisuuksien joukosta. Koulutukset ovat olleet antoisia ja kouluttajat asiansa osaavia. Siksi voinkin reilusti sanoa kuuluvani Suomen parhaimmiston joukkoon sekä esitellä omaa ammatiataitoani ylpeänä. Tiedän mistä puhun!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan, millainen valmennus olisi juuri sinulle sopiva.

 

                                   "Pieni askel voi olla suuren matkan alku!"