Treenaamisen tulee olla hauskaa, mutta samalla sopivan haastavaa!

 

Haluatko saavuttaa ryhdikkäämmän sekä kiinteämmän kropan? Autan sinua kohti tavoitteitasi tarjoamalla oikeat välineet elämänlaatusi ja kuntosi parantamiseen. Mikäli tavoitteenasi on kehonmuokkaaminen, kuntouttava harjoittelu tai kaipaat treeniisi uutta potkua, niin ota rohkeasti yhteyttä. Huolehdin, että harjoittelusi on alusta asti tehokasta ja turvallista. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta. 

 

Valmennuksessani tärkeintä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen. Olen tehnyt töitä useiden niska-hartiaseudun ongelmista sekä polvikivuista kärsivien työikäisten kanssa. Tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutumisen lisäksi erikoisosaamiseni valmentajana on kehonmuokkaaminen sekä toiminnallinen harjoittelu. Harrastin nuorempana salibandya vajaa kymmenen vuotta, jonka jälkeen pelikentät vaihtuivat hiljalleen kuntosaliin, noin 7 vuotta sitten. 

 

Olen valmistunut vuonna 2013 Oulussa Trainer4youlta Personal traineriksi, kuntosalivalmentajaksi sekä hyvinvointivalmentajaksi. Olen työskennellyt lähihoitajana kahdeksan vuoden ajan. Liikunta on ollut kuitenkin intohimoni koko elämäni, joten halusin saada rakkaasta harrastuksestani kokopäiväisen ammatin. Aloitin fysioterapia opiskelut vuonna 2014 Metropolian ammattikorkeakoulussa. Koen pystyväni hyödyntämään vahvaa anatomian sekä tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan osaamistani päivittäin personal trainerin työssäni. 

 

Asiakkaiden kokemuksia:

"Marin kanssa olen oppinut treenaamaan monipuolisesti ja saanut tosi paljon motivaatiota tavoitteelliseen treenaamiseen. Mari on super hyvä tyyppi ja pt -treeneistä lähtee aina hyvällä mielellä! Takana oleva puolivuotinen on ollut hauska ja olen oppinut niin paljon uutta."

"Kiitos ihana Mari! Olet todella oikeassa paikassa ja mahtavalla asenteella tsemppaamassa ihmisiä uusiin liikuntakokemuksiin."

"Ihan huipputyyppi! Valloittava ja ei päästä helpolla treeneistä."

 

 Revolution personal trainer Mari Sarkkinen

 mari.sarkkinen@easyfit.fi