Mikko Kapulainen

 

Vähempikin aika riittää, kun asiat tehdään oikein.” Tämä on se lause, jota huomaan toistavani usein keskustellessani liikunnasta ja siitä, kuinka aika ei tunnu riittävän liikkumiseen ja terveyden ylläpitämiseen. 

Olen Mikko Kapulainen, EHFA lisensoitu revolution personal trainer ja Vivobarefoot juoksukouluttaja. Työskentelen personal trainerina mm. Easyfit Pasilassa Helsingissä ja toimin myös pääkouluttajana salimme cross training ryhmissä. Toiminnallinen harjoittelu on siis lähellä sydäntäni.

Minulle liikunnassa monipuolisuus, itsensä haastaminen ja ylittäminen ovat kaikki kaikessa, niin kuntosalilla, kuin ulkona harjoitellessa. Ohjaukseni on kannustavaa ja käyttämäni harjoitusmuodot todistetusti tuloksellisia ja tätä päivää. Kanssani voit olla varma, että liikkumiseen käyttämäsi aika ei valu hukkaan.

On Sinulla sitten elämäntaparemontti edessä tai kaipaat vain raikkaita ideoita tavoitteelliseen harjoitteluun niin otathan yhteyttä. Mikäli kuntosali ei ole Sinun paikkasi niin olen käytettävissäsi välineistön kera opastamaan tehokkaita ulkotreenejä vaikkapa omalla alueellasi.

Käy tsekkaamassa myös Kunto-Kapun nettisivut tuosta vasemmalta ja sivuilta journaaliosio. Sieltä löydät ajatuksia ja postauksia treenien ja ohjaustyön takaa!