Minna-Maria Taskila

Nyt on luvassa energiaa ja naurua! Valmennusfilosofiani perustuu siihen, että liikutaan mieleiselläsi tavalla, nauru kuuluu asiaan! Haluan haastaa, auttaa painonpudotuksessa tai olla mukanasi matkalla kohti terveempää elämää.

 Ja nyt, ratsastajat, tarjoan teille räätälöityä fysiikkavalmennusta täällä Lapin alueella. Oma kilpailutausta esteratsastajana ja nyt lajinvaihdoksen myötä kouluratsastajana auttoi minua kantapään kautta ymmärtämään, kuinka ilman lajikohtaista lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteita olisi ollut mahdotonta saada istuntaani kuntoon sekä toistuvia selkäkipuja kuriin -etukumarasta ryhtiin.

 Armeijan käyneenä tiedän myös, että porukassa liikkuminen on hauskempaa sekä motivoivaa ja tuloksiakin tulee kuin varkain, joten lähdetään yhdessä liikkeelle! Asiakkaideni kanssa on ollut tapana vetää treenit mielummin nauraen: liikuntaan ja terveyteen ei kannata suhtautua vakavasti mutta tosissaan!

 Tämän PT:n kanssa luvassa luovaa treenaamista raittiissa ulkoilmassa, kuntosalilla tai tehdään siihen armeijatyyliin siellä maastossa!