Valmennukseni tavoitteena on hyvä ja tyytyväinen olo oman itsensä kanssa. Mielestäni sen voi saavuttaa terveellisten elämäntapojen, säännöllisen ja järkevän syömisen, tavoitteellisen ja monipuolisen liikunnan, hyvän huumorin ja sopivan rentouden kautta. Kaikkea uutta ei tarvitse omaksua kerralla, vaan muutos lähtee pienistä asioista, oivalluksista, jotka vähitellen pistävät muutoksen rattaat liikkeelle. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös ja hypätä kyytiin...

Koska uskon vankasti monipuolisen liikunnan voimaan, olen itsekin pyrkinyt aina liikkumaan monipuolisesti: kuntosaliharjoittelua, ryhmäliikuntaa, palloilua, juoksua, hiihtoa, uintia...mukaan mahtuu myös kilpaurheilua sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Olen valmentanut hyvin erilaisia ryhmiä ja yksilöitä yli kaksikymmentä vuotta, ikäjakaumalla vauvasta vaari- ja mummoikään.

Pohjakoulutukseltani olen erikoissairaanhoitaja ja hieroja. Lisäksi olen opiskellut Personal Traineriksi ja Fitness- ja ravintovalmentajaksi sekä suorittanut liikuntalääketieteen perusopinnot.