Hyvällä fiiliksellä kohti loistavia tuloksia!

Minun kanssani saavutat tavoitteesi ja onnistut ylittämään itsesi. Tiedän kokemuksesta, että positiivisella asenteella päästään parhaimpiin tuloksiin ja lupaankin, että harjoittelu kanssani on paitsi tehokasta ja mielekästä, mutta myös hauskaa.

Valmennan pääasiasssa Espoossa, Kirkkonummella ja Helsingissä. Ylimääräistä luksusta valmennukseeni tarjoavat harjoittelutilat yksityisellä Club4 kuntosalilla Espoon Keilaniemessä ja RCS Training Centerissä Kirkkonummella. Tilat mahdollistavat rauhallisen ympäristön harjoitella ja keskittyä omaan kehittymiseesi.

Olen urheillut monipuolisesti koko ikäni. Nuorempana kilpailin yleisurheilussa ja jalkapallossa, mutta koko aikuisikäni on vierähtänyt enimmäkseen eri kamppailulajien parissa. Kansainvälistä kilpailumenestystä olen saavuttanut parissakin eri lajissa sekä kilpailijana että valmentajana.

Valmentajana olen innostava ja kannustava, mutta tarpeen mukaan myös vaativa. Oletpa sitten hyvinvointiliikkuja tai tavoitteellinen urheilija, löydän sinulle sen oikean tavan harjoitella ja saavuutta tuloksia.

Ota yhteyttä puh. 045-170 1717 tai sami@rcstraining.fi, niin sovitaan ensimmäinen tapaaminen!

 

Toimipaikat:

Espoo, Keilaranta / Club4 yksityinen kuntosali

Kirkkonummi, Veikkola / Hyvinvointikeskus RCS Training Center

Muut salit ja paikkakunnat sopimuksen mukaan.

 

Yhteystiedot:

sami@rcstraining.fi

www.rcstraining.fi

FB ja instagram: rcstraining