Susanna Honkasalo

12kk -55kg, kyllä kaikki on mahdollista! Oma historiani menee vuosien päähän kun sairastuin kilpirauhasen liikatoimintaan, viimenään leikkauksessa poistettiin koko kilpirauhanen ja tilanne jäi vajaatoiminnalle. Painon noustessa parhaimillaan 129 kiloon saakka! Viimein arvot jäivät kohdalleen tyttären syntyessä 2012. Oma urakkani alkoi 2013 ja jatkuu edelleen...

Innostuin opiskelemaan PT:n ammattiin koska halusin auttaa muita pystymään samanlaisiin tuloksiin ja saada muut kokemaan niitä onnistumisen tunteita mitä itse koin ja koen edelleen! Sekä löytämään liikunnan ilon! Tietoa ja taitoa on paljon erilaisista sairauksista ja omista loukkaantumista johtuen, aina oppii uutta ja pystyn hyödyntämään tätä kaikkea käytännön työssä! Päivätyössäni työskentelen lähihoitaja ja uskon siitäkin olevan apua PT:n ammatissa.

Olen vaativa valmentajana ja rima on aina korkealla ja tavoitteita asetetaan. Mutta osaan myös höllätä ja olla tunne tasolla mukana valmennuksessa! Huumoria löytyy myös roppakaupalla. :) 

Mitkä on sinun tavoitteesi ja mitä sinä elämältä haluat?Toivottavasti voisin olla sinulle avuksi ja auttaa sinua saavuttamaan ja pitämään tavoitteesi! Laita viestiä tai tule tapaamaan minua keskukseen. :) 

Minun tavoitteitani on voida hyvin, jaksaa pyörittää arkea, tehdä fyysisesti ja henkisesti haastavaa työtä, olla hyvä äiti ja puoliso. Painonpudotus, päivittäinen liikkuminen ja oikeanlainen ravinto ovat auttaneet minua jaksamaan ja hallitsemaan omaa arkeani!