Innostavaa henkilökohtaista valmennusta iloisella asenteella! Haluatko päästä elämäsi kuntoon? Junnaako kuntosaliharjoittelusi paikallaan? Tuntuuko, ettet saa tarpeeksi tuloksia itsenäisellä treenillä? Tehdään yhdessä tavoitteestasi totta!

Tunnistatko itsestäsi, että elämäntilanteesi on hektistä menemistä työn ja perheen kanssa tasapainoillessa. Ei ole aikaa nukkua tarpeeksi, väsyttää sekä itsestä huolehtiminen on jäänyt toissijaiseksi asiaksi, painoakin on päässyt vuosien varrella kertymään. Jos tunnistat, niin minä olen oikea henkilö auttamaan sinua. Itsellänikin on 3 lasta ja olen käynyt läpi elämäntapamuutoksen, jonka ansiosta kiinnostuin hyvinvoinnistani ja lähdin kouluttautumaan liikunta-alalle. Sydämeni asia on auttaa muita saman asian kanssa kamppailevia henkilöitä. 

Treenaamisessa minulle on tärkeää, että asiakkaani oppivat puhtaat liiketekniikat ja pystyvät suoriutumaan kuntosaliharjoittelusta turvallisesti. Kovaa treeniä, tulosta ja hikeä kaipaavat saavat niitä myös ohjauksissani. Lähde ylittämään itsesi!

Valmistuin kesäkuussa 2018 Trainer4Youn personal traineriksi ja olen myös hyvinvointivalmentaja ja kuntosaliohjaaja. Kehitän itseäni jatkuvasti ja tarkoituksenani on opiskella tulevaisuudessa ravinto- ja voimavalmentajaksi. Toimin Parikkalassa ja lähikuntien alueella, mutta tarvittaessa onnistuu valmennus myös etänä. Valmentajana olen iloinen, tsemppaava, jämpti, ihmisten kanssa toimeen tuleva. Tule valmennuksiini juuri sellaisena kuin olet! 

Oma taustani on liikunnallinen, pallopelejä, ryhmäliikuntaa, yleisurheilua, pyöräilyä. Vuonna 2011 rupesin treenaamaan säännöllisesti kuntosalilla ja löysin painonnoston, jossa kilpailinkin Masters-sarjassa. Tuloksena SM-kulta 69 kilon sarjassa. Viimeisen parin vuoden ajan olen treenannut erilaisilla metodeilla tavoitteenani kasvattaa lihasmassaa ja tällä hetkellä olen palannut takaisin toiminnallisempaan tekemiseen.

Lähdetään asettamiesi tavoitteiden ja päämäärien kanssa kohti kokonaivaltaista hyvinvointia koko loppuelämäksi!