Iloa, haastetta, järkevyyttä, säännöllisyyttä ja reipasta tekemistä! Siitä on tämän Personal Trainerin treenit tehty!

Olen Kainuulainen, nykyään oululaistunut Kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer. Liikunta-alalle olen päätynyt isoimmalta osin koulukiusattuna olemisen takia/ansioista. Saankin varmaan kiittää sitä huonosti henkisesti voinutta itseäni, joka lähti kokeilemaan erilaisia lajeja niin tanssista kuntosaliharjoitteluun kuin potkunyrkkeilyyn ja monipuoliseen ulkoiluun. Liikunnan ilon löydyttyä parantui niin fyysinen kuin henkinenkin kunto, ja sillä tiellä ollaan edelleen!
Tätä positiivista elämänsuuntaa haluan tarjota muillekin. Pyrkimyksenäni on kouluttautua lisää ja pysyä ajan hermoilla, niin että pystyn auttamaan asiakkaitani heille parhaalla mahdollisella tavalla.

Teen mielelläni töitä sellaisten ihmisten kanssa, joilla on hankaluuksia löytää omaa tapaansa liikkua. Toki myös haasteita otan vastaan ja vastavuoroisesti kehittelen sellaista kaipaavalle.
Olit sitten vasta aloittelija tai vähän kokeneempi harrastaja, jonka suunta on hukassa, minä voin auttaa sinua! Ryhdin parantaminen, motivointi tai liikunnan oikeanlainen rytmittäminen auttavat jaksamaan arjessa, ja juuri näissä minä voin auttaa sinua parhaiten! :) Kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi on kaiken a ja o!

Omassa treenaamisessani pyrin haastamaan itseäni ja kokeilemaan uusia asioita. Mm. kehonpainoharjoittelu kuntosalilla, tanssi ja koiran kanssa ulkoilu erilaisissa maastoissa kuuluvat tällä hetkellä harrastuskavalkaadiini. Kaavoihin ei kannata kangistua - Kenties huomenna aloitankin vaikka kuviokellunnan!

Asiakkaani ovat kertoneet mm. ryhtinsä parantuneen valmennusjakson aikana sekä saaneensa selkeytystä ja motivaatiota omaan treenaamiseensa.

Keep it simple and your mind open!

 

Yhteystiedot:

kinnustiia@gmail.com

Puh. 044-2544216

FB: www.facebook.com/personaltrainertiia

Teen valmennuksia niin itsenäisesti PT-ystävällisillä saleilla sekä olen valmentajana EasyFit Oulu Keskustassa. (tiia.kinnunen@easyfit.fi)