Se Morjesta Pöytään kaikille "Timo "timantti" Dahl täällä ..

Mun kanssa treenaaminen on hauskaa aina

Laadukasta kuntosalivalmennusta tarjotaan koko pirkanmaan alueella. Liikenne turvallisuus  Koulutus palvelua/ Liikunta palvelut.  järjestän myös polttari kyydityksiä rata autolla.

Kuntosalivalmentaja/ trainer4you

Hyvinvointivalmentaja /Trainer4you

Lähihoitaja/ ensihoito

SUH UInninvalvoja

Olen hyvä valmentaan ihmisiä uuteen elämänmuutokseen.Jos haluat kehittyä oikeasti niin minulta löytyy siihen avaimet..kannattaa miettiä mistä saa sen hyvänolon elämään...jokaisesta meistä löytyy se timantti... Taatusti minun kanssa reenaamalla saatte myös itsetunnon nousemaan. varmasti saamme sinun muokaisen ruokavalion / treeniohjelman tehtyä.

Olen sinun valmentajasi oli tavoitteenasi sitten muutaman kilon painonpudotus, kohentaen samalla kuntoasi, tai suoriutua jopa maratonista, tehostaen samalla, vaikka kehonrakennusta, valmistautuessasi leuanvedon sm-kilpailuun.. Tai vain, jos yksinkertaisesti tavoittelet yleiskunnon kohotusta, tutustuen vasta salitreenailun maailmaan, saaden vinkkiä samalla myös ravitsemuspuolesta kaikenkattavasti. ..Mikä ikinä tavoitteesi onkaan urheilun, liikunnan ja terveellisten elintapojen suhteen. Ei ole estettä mitä emme voi yhdessä ylittää ja tuunata esiin se sisällä hohtava timanttisi karheuden alta.. Niin otappa yhteyttä, jotta voidaan jo aloittaa matkasi.

 

Seppo Rädyn sanoja lainatakseni: jos pakkasmittarista / kelistä katsotaan onko reeni päivä tällöin. Ura huipulla on ohi..

 

Hinnastoa:

Peronal training Yksilö treeni 75 euroa 1 kerta

Nettivalmennus 10 viikkoa 79 euroa

Pienryhmävalmennuksia 

 

Uimavalmennus: 50 uroa kerta

Juoksu valmennus 50 euroa kerta